Sivut

11. tammikuuta 2019

VENE-ORIGAMI-PYÖRRE






värikäs venepyörre on nätti ja vauvaa kiinostava pinnasängyn tai hoitopöydän yläpuolelle pyörimään. Meidän vaavi on ollut ihan mehuissaan tuosta pyörivästä värikkäästä häkkyrästä ja katselee sitä jalat ja kädet sängyssä vispaten.

Tarvitset: 8kpl A5 eri väristä paperia (ei kartonkia), ohutta valkoista lankaa, puisen tai muovisen halkaisijaltaan 15 cm renkaan, paperiliimaa, ohut neula.

Solmi neljä pitkää langan pätkää renkaaseen tasavälein. Solmi langan toiset päät yhteen niin että kun solmitusta päästä rengasta roikottamalla rengas on vaakasuorassa. Aloita veneiden taittelu. Origami ohjeet tekstinä on aivan syvältä eli TÄSSÄ vene origami-ohje videolla. Kun veneet on taiteltu, ja jos veneiden paperireunat jäivät törröttämään, liimaa ne reunoihin kiinni. Vedä neulalla pitkä lanka (jonka päässä on solmu) veneiden ”katosta” läpi. Kiinnitä veneet niiden katoista läpi laitetuista langoista renkaaseen tasa välein solmuilla kiinni. Mittaa veneiden narujen pituus niin, että jokainen vene pääsee pyörimään hyvin kokonaisen kierroksen osumatta toiseen veneeseen. Ja näin venepyörre on valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti